only greens

juice -

only greens

☆ o c h t e n d r i t u e e l ☆ 

Ik kan me echt geen ochtend meer voorstellen zonder mijn groen sapje... En als dit zich dan al eens voordoet (naar aanleiding van citytrips, of sleepovers, etc), voelt mijn ochtend steeds anders aan. 
Ik kan daarom ook uuuuuuuren vertellen over de gezondheidsvoordelen ervan, maar uiteindelijk raad ik IEDEREEN aan dit eens zelf te ervaren! 
Van zodra je merkt wat een positief effect het heeft op je welzijn, hoe geweldig energiek je je voelt na het drinken ervan,...zal dit dé perfecte motivatie zijn om het elke dag te drinken! Believe me ♥

 

Benodigdheden:
slowjuicer

Hoeveelheid:
+- 500ml

Houdbaarheid:
max 24u in een luchtledig glazen pot in de koelkast 

Ingrediënten:
1/2 grote venkel
2 groene selderijstengels
1 komkommer
1/2 kleine citroen (bio, met schil)
3 boerenkoolstengels
1 handvol spinazie
1 handvol waterkers
... en oneindig veel LIEFDE!