About

Mijn liefde en passie voor dans, muziek en kunst is altijd groot geweest. 

Nadat ik van mijn 4 jaar het dansen in mijn bloed had, en de liefde groot is gebleven doorheen mijn studiejaren, was mijn keuze snel gemaakt om in 2010 aan een professionele dansopleiding te beginnen in Tilburg. 

Na mijn afstuderen, rolde ik in het werkveld, waar ik werkzaam was bij in een professioneel dansgezelschap te Rotterdam.

 

De lange onregelmatige werkuren, de druk om te slagen, en de onevenwichtige voeding eisten op zowel fysiek als mentaal vlak zijn tol.
Een zware blessure die ik in 2011 opliep, heeft de emmer doen overlopen. Volledige uitputting was voelbaar; ik werd erg ziek, had verschillende onrustwekkende symptomen welke onverklaarbaar waren door de dokters.
Ik onderging een lichamelijke achteruitgang, wat als gevolg had dat ik op korte tijd 30kg afviel. Nadat ik verschillende artsen had benaderd, en de strijd voerde met bevooroordeelde medische ethiek, werd ik in 2013 eindelijk gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme.
Ik weigerde om antibiotica te nemen – ik vond dat mijn lichaam al genoeg had geleden – en begon mijn eigen onderzoek, wat me heeft geleid tot de MAGIE van rauwe voeding!

Ik was vrij snel overtuigd, en werd halsoverkop ‘verliefd’… Ik voelde dat ik deze weg moest bewandelen! In een mum van tijd nam ik mijn eigen gezondheid in handen en werd mijn hele levensstijl omgegooid.

Mijn ervaring? GE-WEL-DIG !!!!

GROTE LIEFDE VOOR GEZONDHEID
DAGDROMER
LACHVERSLAAFD

Al snel na mijn eerste ervaringen met rawfood, nam ik de beslissing me in Amerika op te leiden als Raw Food Chef, Instructor & Nutrition Coach. Een 9 weken durende opleiding, waarna ik er nog 3 weken aan vastplakte door het volgen van een detox kuur aan het Hippocrates Gezondheidsinsituut
(Life Transformation Program).

Mijn eigen bedrijf Hooked by Uncooked nam al snel vorm na mijn terugkeer uit de States. Door middel van workshops, lezingen, privé-coaching, groepslessen, demonstraties & privé-evenementen, wil ik mensen bewuster laten omgaan met gezonde voeding.

RAWFOOD CHEF
RAWFOOD COACH
RAWFOOD DOCENT


Het is een levensstijl die op een (h)eerlijke & duurzame manier je eetgewoonten aanpast. Daarenboven is het gemakkelijk vol te houden op een mensenleven!

Het is dus absoluut niet de bedoeling een nieuw dieet aan te brengen of jullie te overtuigen 100% rauw te eten.
Wat voor mij wél belangrijk is: jullie laten inzien hoe klein een verandering aan je eetpatroon, een grote én positieve verandering in je gezondheid kan opleveren!

 

 

Of je nu voor 100% rauwe voeding kiest, of je overtuigd geraakt meer vers fruit en verse groenten toe te voegen aan je eetpatroon: zolang je doet waar JIJ je goed bij voelt, lichamelijk en mentaal, dan is één ding zeker: je zal je sowieso beter voelen!


Wie ook maar een klein beetje investeert in gezonde voeding, zal ongetwijfeld versteld staan van de opbrengst.
Het enige wat je moet doen, is jezelf de juiste voedingsstoffen geven.Gezond(er) eten is een mooie manier om te investeren in jezelf. Wees niet bang om de stap te zetten, je bent het dubbel en dik waard.